• Merhaba Sayın Üyelerimiz, Forumumuzda Warez (İllegal) paylaşımların tamamı yasaktır. Yasaklı içerik paylaşımı tespit edildiğinde konu derhal kaldırılacaktır.

Fethiye’de eşi tarafından tüfekle vurulmuştu! 7,5 ay sonra acı haber: Sol bacağını kaybetmişti, sağ bacağı da ampute edildi

Haberci

Moderator
Yönetici
6aaa4a1760744e6561407213.jpg

Olay, 25 Ocak'ta Fethiye'nin Tuzla Mahallesi'nde meydana geldi. Veli Katrancı, boşanma aşamasındaki eşi Hatice Katrancı'yı, bir iş yerinde av tüfeğiyle vurdu. Ağır yaralanan Katrancı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Hatice Katrancı'nın sol bacağı diz altından ampute edildi.

6aaa4a3260744e6561407219.jpg

Olaya ilişkin gözaltına alınan Veli Katrancı, tutuklandı. Soruşturmanın ardından Veli Katrancı hakkında, 'Eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan dava açıldı.

6aaa4a3f60744e656140721e.jpg

'PROTEZ BACAĞA İHTİYACIM VAR'

Hatice Katrancı’nın sağ bacağını kurtarmak için yürütülen 7,5 aylık yoğun tedavi sürecinde de doku ve sinir kayıpları nedeniyle başarı sağlanamadı. Av tüfeğinden çıkan saçmaların bacak genelinde doku ölümüne yol açması üzerine sağ bacağı da diz altından ampute edildi.

6aaa4a4b60744e6561407221.jpg

Hatice Katrancı, "Bana bunu yapanın en ağır cezayı almasını ve kararın emsal olmasını istiyorum. Sıkıntılı bir dönem yaşadım, çok acı çektim. Psikolojim doğal olarak bozuldu.

6aaa4a5460744e6561407224.jpg

Bu aşamada ailem en büyük destekçim. Annem her şekilde yanımda oldu. Şu anda hiçbir ihtiyacımı gideremiyorum. Tekrar ayağa kalkabilmek ve hayata tutunmak için protez bacağa ihtiyacım var. Ben kurtulamadım, sakat bırakıldım. İnşallah bir başka kadının başına böyle bir şey gelmez" diye konuştu.

6aaa4a7f60744e656140722c.jpg

Döner, sucuk ve kıymada yeni kurallar Resmi Gazete'de: Bu içerikler artık kullanılamayacak!
Son dakika... Meteoroloji uyardı! İstanbul’da sağanak başladı: İşte yeni uyarılar

Okumaya devam et...

Geri